Wifim sugárzása zavarhatja e mások vagy saját egészségemet, milyen hatással van mondjuk egy Pacemaker készülékre?
Figyelt kérdés
Szomszédom állítólag azzal jött,hogy túl erős a Wifim sugárzása és a felettem 4. emeleti Pacemakert zavarja,mert be mérte a sugárzást!2016. febr. 20. 05:00
1/6 anonim válasza:
Nyilván engednék az eu-ban, ha bármi ilyen hatása lenne...
2/6 anonim válasza:
Mond meg a szomszédodnak, hogy lehetetlenség netezni nálad, mert a pacemaker blokkolja a torrent klienst. Ennek is annyi létalapja van, mint az ő meséjének. :)
3/6 SimkoL válasza:
Mobilja van ? Van térerő ? Ezek után...
4/6 anonim válasza:
Tömény netto baromság.
Eletkroszmog mindenhol van. Mobiltelefonok, wifik, rádiók, stb....
Ne már... röhögd ki a hülyéjét....
5/6 anonim válasza:
Hát nem ettől fog kisimulni az EKG-ja, hogy a medve ölelje meg.
6/6 anonim válasza:
Nekem lassan 4 éve van pacemakerem fiatal létemre sajnos, és nekem soha semmi bajom nem volt eddig, pedig majdnem napi szinten vagyok wifi router közelében. Csökkent munkaképességűként irodában dolgozok és mellette tanulok, gyakran használok vezeték nélküli eszközöket és semmi bajom nem volt. Évente járok kontrollra, meg tavaly amikor az utcán összeestem és a barátnőm annyira bepánikolt hogy azt hitte szívmegállásom van és mondta hogy pacemakerem van roham mentő vitt fel a fővárosba a kardiológiára és bár valamennyire már magamnál voltam mert csak egy kisebb hőguta végett estem össze, belém adtak mindenféle gyógyszert és az intenzíven már úgy ahogy képbe voltam már, és a doki már nevetve mondta hogy a barátnőm eléggé pánikolós fajta, jó nem baj mert inkább ez mint hogy baj lett volna, de feleslegesen kerültem fel hozzájuk az intenzívre, mondták hogy a pacemakeremnek semmi baja ezt mondjam meg a barátnőmnek is, és mondták hogy ha már bent vagyok éjszakára bent tartanak megfigyelésre. Másnap hajnali 6 kor kapcsoltak le a gépekről, másztam ki az ágyból, egy ideig bent voltam a betegszobába és közölték velem hogy mehetek haza. Akkor várhattam másfél órát a kórház előtt hogy ideérjenek értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!