A FIFA 16 Ultimate team- már két napja le fagyva, nem engedi a csapatom és a játékosaimat kezelni (eladni, cserélni stb) Milyen fórumon tudok nekik írni? ( Az origin hibabejelentőt már próbáltam :nem történt semmi.
Nekem is ez volt a baj. Írtam nekik aztán visszaírtak, hogy tudják és rajta vannak.....
Ha konzolon játszol akkor csináld azt, hogy elkezdesz az ultimate teameddel egy single player meccset és meccs közben mondjuk az 5ik percben kilépsz, de úgy hogy PS-el a PS gombot sokáig nyomod és close application, xboxal szintígy és elvileg meg kell, hogy javuljon. Én is ezt csináltam és jó lett.
Egyesek azt mondták, hogy ez csak akkor müködik ha full bronze csapattal csinálod ezt de nekem a golddal is müködött. Sok sikert hozzá!
Szívesen. Örülök, hogy tudtam segíteni. :)
Amúgy ha tudsz angolul, ajánlom figyelmedbe a:
www.reddit.com/r/fifa
oldalt. Én is innen tudtam meg, hogy hogyan kell megoldani. Ha van valami bug, akkor érdemes felmenni és tenni egy próbát hátha le van írva valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!