mert ma már bárki készíthet (pl telefonnal) így meglehetősen elszaporodtak az igénytelen és sokszor nézhetetlen videók a neten...
de a fotók terén sem jobb a helyzet. nevetséges: elutazik a világ másik felére szebbnél szebb tájakra és LEFÉNYKÉPEZI A SAJÁT FEJÉT, majd bejelöli hogy hol tartózkodik.. biztos velem van a baj, de nem értem a mai embereket (pedig én is 30 alatt vagyok)
Nekem hagyományos nokiám van, készítettem vele már képet de azt hiszem videót is lehetne.
Akkor az okostelefonokban olyan a videófelvevés hogy szélesvásznú képet ad, de függőlegesen?
Ez milyen béna megoldás már. :D
Nem, az okos telefonokban videómódban meg van adva, hogy melyik xy pixeleket használhatja,, ez kötött, így ha a kezelő függőlege állásban tartja a telefont akkor függőleges videót kap.
De ez igazából már nem akkora baj, mint régen volt, mivel a telefonok/tabletek jelentik a tartalomfogyasztás elsődleges eszközét, azokat meg simán lehet függőlegesen tartani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!