Meg van szabva, hogy egy alaplapon mennyi áram haladhat át?
Figyelt kérdés
Éppen egy új gépet építek magamnak, de még elég kezdő vagyok a témában...2016. febr. 18. 12:55
1/7 anonim válasza:
Nincs, mivel az alaplapon nem halad át áram!
Áramfelvétele van!
2/7 anonim válasza:
Azt csak az alaplap gyártója tudja. Megszabva nincs. Csak a vezetékelés szab határt az áthaladó áram erősségének és persze a csatlakozás jósága.
3/7 Közveszélyes Kontár válasza:
konkretan ird le mire gondolsz mert ez igy eleg vicces... alaplap az egy hatalmas alkatreszegyseg sok szigetelo resze is van vagyis azon biztos hogy nem fog semmi haladni csak a hangyak meg pokok stb...
4/7 anonim válasza:
Első hozzászóló: Ajándékozzak neked egy hetedikes fizika könyvet? Csak mert látom, erősen rá vagy szorulva.
5/7 A kérdező kommentje:
A lényeg a következő... Szeretném kicserélni a GPU-t a gépemben. Radeon R7 240 est használok most, és egy Geforce 750ti-t akarok venni. A mostani 30W az új 60W. Erre magyarázta be egyik haverom hogy az nem lesz jó, mert 250 W t bír csak a tápegység, meg nem fog működni, meg nincs elég áram, meg teljesen új gép kell. Ez addig ment még belezavarodtam és teljesen tanácstalan lettem.
2016. febr. 19. 19:38
6/7 anonim válasza:
Írd le a konfigurációdat, és a tápegységedet! De pontosan, ne úgy, hogy "4 magos proci" A következő programokkal nézheted meg, hogy mi van a gépedben: cpu-z, aida64
7/7 anonim válasza:
"A mostani 30W az új 60W. Erre magyarázta be egyik haverom hogy az nem lesz jó, mert 250 W t bír csak a tápegység, meg nem fog működni, meg nincs elég áram, meg teljesen új gép kell. "
A kártya nem az alaplapról fogja kapni a tápot. Nyilván van segédtáp csatlakozó a GPU-n.
Ha csak 250 W-os a tápegységed, az lehet, hogy kevés lesz. Az alaplap áramfelvételének ehhez nincs sok köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!