Lenovo G50-30 VGA drivert merre találok?
Két éve vette apa. Win8.1 64 bit volt rajta.
Újratettem. Win7 32 bit.
Lenovo oldal szerint nem támogatja a win7 32 bitet, én mégis megoldottam valahogyan, picit nehezen, hogy minden megfelelően működjön rajta.
Az intel vga driverral akkor is szenvedtem, viszont találtam egy olyan install fájlt, aminek sikerült települnie. (más fájlok - kb. 15öt próbáltam - azt mondják, a gép nem felel meg a minimális elvárásnak vagy mi)
Az imént újratettem. Minden király.
Jött a VGA. Megkerestem azt a fájlt, viszont most megint azt írja, hogy nem kompatibilis a minimumnak, nem megfelelő a gép blablabla...
Már 1 órája kutakodok, itt-ott-amott, rengeteg fórumot olvastam és rengeteg "tuti jó, nekem is ilyen gépem van win7-32 bittel" fájlt kipróbáltam. Kb. 20nál tartok.
Intel oldaláról szedtem vagy 5 különbözőt.
Azt mondták, majd a windows update segít, de én úgy hiszem, kell lennie valahol egy fájlnak, ami működik.
Más találkozott már ilyen problémával?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!