Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 10 --> Windows 8.1...

Kapas1210 kérdése:

Windows 10 --> Windows 8.1 adatvesztés nélkül?

Figyelt kérdés

A gépemre ráraktam a Windows 10 op-rendszer ingyenes próbaverzióját, de problémák merültek fel, bugok, és vissza szeretnék állni Win 8.1-re bármiféle adatvesztés nélkül. Lehetséges ez? Ha újra újrateszem Win 8.1-es rendszert, meg lehet csinálni azt, hogy csak az op-rendszer álljon át és ne vesszenek el az adatok?

Nagyon köszönöm előre is a válaszokat! :)

2016. febr. 17. 16:57
 1/6 Dongaben ***** válasza:
Ami a rendszer ( C ) meghajtón van, az valószínűleg elveszik. Az a biztos, ha a fontos fájlokat átmásolod másik meghajtóra.
2016. febr. 17. 17:05
 2/6 anonim válasza:

A bugok idővel eltűnnek ahogy jönnek ki a frissítések, egyenlőre még túl fiatal a rendszer. Ha eredeti win8.1-ed volt akkor elvileg megkaptad volna a win10-et ingyen és nem csak próbaverziót. Ha vissza akarod akarod telepíteni a régi op rendszert akkor szerintem mentsd ki az adataidat valamire, vagy ha több particiód van, akkor másolj át mindent a nem rendszer particióra, majd formázd a rendszer particiót.

De egyébként ajánlom neked a win10-et 1000-szer jobb mint a win8, csak aktiváld és kapod rá a frissítéseket amik kijavítják a hibákat. :D

Frissítettél win10-re? vagy formázás után telepítetted fel? mert a frissítés miatt is lehet bugos, hisz elvileg a régi rendszer beállításait használja az új és az nem tetszik neki.

2016. febr. 17. 17:10
 3/6 Koplárovics Béci ***** válasza:
Ha eredetileg 8.1-ed volt, felraktad frissítésként a 10-et, akkor elvileg 2 hónapig simán vissza lehet térni az eredeti rendszerhez adatvesztés nélkül.
2016. febr. 17. 17:10
 4/6 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem lehet csak rendszert váltani? Vagy valahogyan gyorsan nem lehet lementeni valahova a fájlokat? (700 GB :P)
2016. febr. 17. 17:12
 5/6 A kérdező kommentje:
Egyébként, én tavaly nyáron tettem rá a Win 10-et...
2016. febr. 17. 17:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Ha vissza is lehet állítani, hogyan?
2016. febr. 17. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!