Videót hogyan konvertáljam?
Figyelt kérdés
Szoktam kézi kamerával késziteni videó felvételeket,de a gépre DV minőségben tudom csak bevinni,igy nagyon sok a helyigény. Az lenne a kérdésem,hogy utánna milyen formátumba konvertáljam? Anno volt a divx xvid stb, a divx csapni való minőség,xvid elmegy,hallottam,hogy ma már h264 formátumba kell konvertálni,de van most újabb a h265 nem akarok hd minőséget de azért ilyen homályos sz@rt sem,segitenétek?2016. febr. 17. 07:52
1/3 b4r4thg válasza:
xvid is lehet jó minőség, ha nem rontod a felbontást.
Videókonvertálásra a FormatFactory-t javaslom. Szedd le, és teszteld le, hogy melyik formátum jön be a legjobban.
2/3 A kérdező kommentje:
ismerem a F.F.-t csak anyi beállitás van,hogy eligazodni nem könyű,a bit rátát menyire állitsam,mert ha sokra akkor nagy ha kicsire akkor rossz a kép.
2016. febr. 17. 08:41
3/3 anonim válasza:
Olyan kodeket használj amit kezelnek az eszközeid, amiken le szeretnéd játszani.
Ez lehet XviD, vagy h.264 (mp4, mkv). Személy szerint a h.264-et javaslom, sokkal szebb minőséget érhetsz el ugyanakkora méretben. Bitrátának SD felbontás esetén adj úgy 1500 kbps-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!