Virtual boxban akarok telepíteni egy ubuntut de folyton lefagy es nem tudom miert valamikor a telepites kozben miért lehet ez?
Nekem sosem fagyott meg le.
Nem lehet, hogy keves RAM-ot adtal neki?
Milyen gazdagépen (Processzor, memória, operációs rendszer, stb...)?
Melyik verziójú Virtualboxban, annak hány bites (32 vagy 64) változatában?
A vendéggép milyen beállításokkal rendelkezik?
Milyen verziójú Ubuntut? Milyen architektúrájút (32 vagy 64 bitest)?
Hol akad el a telepítés? Milyen hibaüzenetet ad ki?
Kaptam egy nem privát jellegű privát üzenetet:
"orulnek neki ha kapnek egy olyan linket ami a virtualbox 64bites rendeszerekt tud ne haragudj azbekezetert telefonrol vagyok"
Természetesen a hivatalos weboldalról tölthető le:
* [link]
Windowshoz 32 és 64 bitet is támogató változat van:
* [link]
Mac OSX-hez csak 64 bites (hisz a hardver is az):
* [link]
Linuxhoz 32 és 64 bites változat érhető el a Virtualbox tárolójából:
* [link] wiki/Linux_Downloads
64 bites rendszer futtatásához:
* 64 bites, hardveres virtualizációt támogató (Intel VT-x vagy AMD-V) - ezt (ha nem lenne) be kell kapcsolni a BIOS-ban, és az adott vendéggépnél is engedélyezni kell - processzor kell
* ha - 64 bites processzorod ellenére - 32 bites gazda operációs rendszert használsz, futtathatsz 64 bites vendég-operációs rendszert, csak kissé lassabb lesz
* a vendéggépen be kell kapcsolni az I/O APIC-ot
* 64 bites Windowsos vendégrendszer esetén - ez a jelen esetben a kérdezőt nem érinti - Intel (virtuális) hálózati kártya használatos, mivel az AMD PCNet (virtuális) hálózati kártyához nincs meghajtóprogram
Forrás: [link] manual/ch03.html#intro-64bitguests
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!