Meg lehet fordítani a videófelvétel képét úgy mint a képeket?
Meg:
Rakd fel a Sony Vegast, én a 7 est használom, nemnéztem van e ujabb, mert nemvolt rá szükségem. huzd bele a videót, a fönti sávon, ahol a vdeó képe látható annak a végén van 2 ikon, az egyik a Event Pan/Crop... na ide katt, a megjelenő ablakban a Rotation / Ange : számot írd át 90 re, vagy amennyire szeretnéd. Ha amugy eligazodsz az ien programokban, akkor neolvassd tovább. Zárd be az ablakot, ezután file / render as válaszd ki, hogy hova szeretnéd menteni, és hogy milegyen a neve, és hogy mien formátumban legyen. (nekem az mpg 1 jött be eddig a legjobban, ha nemis csúcsminőség, de legalább kisméretű, és élvezhető, de ezzel szórakozhatsz nyugodtan, probáld ki bármeiket)
remélem segítettem, ha nemmegy akkor írj, küldök mailbe pár screenshotot, vagy valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!