A Total Commanderben, ha rámegyek pl. a C meghatóra mutatja a mappákat és valamelyik előtt egy piros felkiáltó jel van. Miért? Azt ki kell törölni? Honnan tudjam, hogy mit lehet törölni és mit nem?
Magamtól nem is akartam törölni semmit.
De mért van valamelyik előtt piros felkiáltójel?
Szia.
A piros felkiáltójel, rejtet vagy rendszer fájlt vagy mappát jelöl. (én nem törölném)
Ha zavar a piros felkiáltójel akkor kapcsold ki hogy mutassa a rejtett/system fájlokat, commanderben :
Beállitások - Általános beállitások - Képernyő - Látszik a rejtett/system fájl elől vedd ki a pipát. Mentsd meg és kész vagy.
Sok siker.
üdv.
Szia! Köszönöm a választ.:) Igazából nem zavar, csak azt hittem, hogy valami hibát jelez azokban a mappákban vagy ott sérült valami.
Látom értesz hozzá, így akkor kérdeznék, ha nem bánod.:) A C meghajtómon alig van már hely, pedig csak a D meghajtóra mentek mindent, azt használom. Mitől van és mit lehet vele csinálni? Ettől is lehet lassú a gépem? Mert egy idő után belassul, akadoznak a videók, lassan tölti be az oldalakat.
Szia.
Igy utólag már nem sok mindent lehet vele kezdeni.
Telepitéskor kellet volna nagyobb méretűre hagyni a rendszerparticiót (C:).
Amit meg lehet próbálni : Lemezkarbantartó : Talán segit egy kicsit : [link]
Manuálisan annyit tudsz tenni, hogy azokat a programokat amiknek megvan az instalációs programja (és a C: meghajtóra vannak telepitve) uninstalálod, és ujra feltelepited őket, de figyelsz arra, hogy ne a C: meghajtóra települjenek, hanem a D: meghajtóra.
Sok sikert.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!