Mi foghatja a gépem?
Figyelt kérdés
Annyira belassul sokszor, hogy ha zenét hallgatok saját tárhelyről, szaggatva szól. Vagy ha egy alap feladatot hajt végre, akkor pl közben neten már nem is tölt be új oldalt amíg nem végez. Pedig semmilyen program nem indul automatikusan a Chrome beépülők, és a vírusírtón kívül. Ja vírusirtót is futtattam (AVG + Malvarebytes) és egyik sem talált semmit. 4+1GB RAM van a gépben, tehát nem fogyhat el a memória. Mi lehet a gond, mit nem veszek észre? (Win 7, 64bit)2016. febr. 14. 20:04
1/4 A kérdező kommentje:
Ja, és töredezettség elemzést is végeztem, 2%-os töredezettségi eredménnyel.
2016. febr. 14. 20:05
2/4 A kérdező kommentje:
Beépülőket írtam, de bővítményeket akartam. Ezekből is csak 5 db van.
2016. febr. 14. 20:07
3/4 anonim válasza:
Feladatkezelő, sorbarendezed procihasználat szerint és megnézed mik állnak legelöl.
4/4 A kérdező kommentje:
14%-os CPU használatot ír, és még így is pl. szaggatva szól a zene, vagy lassabb a megszokottnál. A Chrome.exe eszi a legtöbb memóriát, de nem értem miért fut ötszörösen.
2016. febr. 14. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!