Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 10-ben, ha pár percig...

Windows 10-ben, ha pár percig nem csinálok semmit, akkor kijelentkezik. Hogy tudom ezt az időt állítani?

Figyelt kérdés
Ha csak simán a böngésző van megnyitva, akkor max 10 perc mólva zárolja a gépet, ha nem csinálok semmit, és írhatom be a jelszót. A böngészőben mindenhol bejelentkezve maradok (facebook, gmail, stb). De lehet, hogy csak 5 perc, már nem emlékszem. most videót néztem online, vége lett, tehát leállt, kiugrottam pár percre (5 perc sem volt!), és máris kilépett. Tök idegesítő, megértem, ha nem nyúlok hozzá 20 percig, de ez így nagyon kevés idő. Hol lehet ezt állítani?

2016. febr. 14. 19:48
 1/1 anonim ***** válasza:
Vezérlőpult - Energiagazdálkodási lehetőségek.
2016. febr. 15. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!