Szerintetek megbízható oldal? www.sov24.hu Mert nagyon olcsón lehet venni rajta win7 pro-t, de nekem ez sántít egy kicsit.
A cég német:
"A szolgáltató neve: Duck IT GmbH
A szolgáltató székhelye: Am Rain 9a, 83088 Kiefersfelden, Németország
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@sov24.hu
Cégjegyzékszáma: HRB 22475
Adószáma: DE287223774
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve (cégbíróság): AG Traunstein
Telefonszámai: +498033693899"
és elvileg ezen
adarbázis szerint 2013 óta létezik is.
De viszont esetleges probléma esetén - mivel nincs magyar ügyfélszolgálatuk - nehezebb lesz az érdekérvényesítés.
Windows 7 OEM változat még kapható az iPON-nál:
* [link]
* [link]
A PCX-nél is:
* [link]
* [link]
* [link]
* [link]
Proficomp:
* [link]
Users:
* [link]
SzoftverTrade:
* [link]
Esetleg refurbished változatban:
* [link]
* [link]
Ezek bejáratott magyar cégek.
Biztos, hogy illegális.
Eleve német cég. Tehát semmi esélyed semmilyen jogsegélyre, reklamációra.
De az OEM tulajdonjog igazoláshoz kell a COA matrica a számla és a telepítő. Ők egyiket sem adják. Semmivel nem leszel beljebb, mintha torrenten (ingyen) letöltötted volna.
Lényegében jópár ilyen cég van, valamint ebay is tele van ilyenekkel. Nevezzük szürke dolognak, nem illegális.
Itt egy cikk amit a Kúria mondott ki, lényegében ugyan erről van itt szó. Pedáloznak ellene de a jogban van kiskapu.
Nekem is furcsa volt ez a sov24 dolog, de mivel szeretek kockáztatni megpróbáltam.
Abszolút szuper és rugalmas csapat:
Fizethetsz Paypal-al is
Kb. 3 percen belül megkapod a kulcsod
Van magyar képviseletük, címük és bankszámlájuk
és ami a legfontosabb hogy működik a dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!