Milyen tápegységet ajánlotok az alábbi konfighoz?
Proci: Intel Core Quad Q6600
VGA: GeForce GTX 650ti
RAM: Kingston HyperX Fury 8 GB
Corsair CX 430
XFX TS 430
EVGA 430
Xilence A 430
ThermalTake Munchen/Munich 430
dragabban:
SeaSonic S12II 430
be quiet! Pure Power L8 430 CM
tobb 430 nem jut eszembe...
nem nem lenyeges hogy 430 legyen csak "stilusos" :D
pontos vga tipust nem irtal
de megfelelo 350W os (nevezuk "normalis" nak) boven eleg hozza barmilyen 650Ti is, még ha Boost os is (Boost os az nem OC! s de termeszetesen OC hoz is jo meg Boost OC hez is)
nem azonos kategoriat kepviselnek amiket irtam, de jo arban egyik sem rossz vetel
nem tudom mennyi a kereted es mihez tudsz hozzajutni de en ilyeneket vennek:
viszonylag legolcsobban legjobbak:
be quiet! Pure Power L8 400
be quiet! System Power S7 450
XFX Pro 450 (TS is)
a fent emlitett SeaSonic S12II 430
ezek kozul valogatnek
illetve SeaSonic G 360
ennek ára folyamatosan csokkent (par napja neztemnutoljara) igy 20 hoz kozel eleg jo vetel (meg dragabban is csak epp talan tulzas ehhez a konfizhoz annyit kiadni...)
#7 es van a tetejen (S12II 430) utana kozvetlen Pure L8 400, utana CX 430, utana System 400
System S7 450 becsuszik még igyis az L8 elé hiaba "kicsi a hely"
persze mindenek van kulonbozo elonye
de ha csak az kell hogy normalisan menyjen a gep akkor ezek kozul barmelyiket!! valaszthatod (nem kell hozza kulso segitseg innentol)
en mint latad a System 400 at vennem legkenesbe legyen az uj 8 vagy regi S7 (450 nek mar mas a belseje tobbek kozt)
Evga 430 meg legalul van az csak egy olcso alternativa, ha nincs mas lehetoseg (hosszu kabelei az elonye pl.)
* legkenesbe = legkevesbe
Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!