Most miért jobb a régebbi processzorom mint az újabb?
Figyelt kérdés
Játszottam a gta5-el,és azt tapasztaltam hogy a processzorom(Intel Pentium G2020 2,90Ghz 4 éves)kicsit rosszul kezdett teljesíteni,mert pörgött mint az állat,és melegedett is.A gta5-nél egyre rosszabb lett minden(persze nem volt a videókártya se a legjobb)és gondoltam egy proci csere nem probléma.Megvettem az új processzort(Intel Core i3 3,50 Ghz)és már próbáltam is játszani a gta5-el,és közben figyeltem hogy hogy pörög,és 40% felé se ment,nem pörgött annyira játék közben,viszont rosszabb lett a gta5,mert a városba egyáltalán nem tudtam bemenni,már annyira szaggatott,míg az azelőttivel nem,és mondom akkor már a videókártya is rossz lehet,de azért nem viszem vissza a procit.Van rá 3 év gari,de már 2 hónapja nálam van,és pénz kéne vissza(gondolom ez nem megoldható).De ez egyáltalán miért van?jobb a 4 éves régebbi mint az új jobb?2016. febr. 13. 12:03
2/8 Közveszélyes Kontár válasza:
ennyi info alapjan nehez mit mondani, tortenhetett hardverhiba is (szereleskor vagy eleve olyan volt, vagy olyan tipus stb - tap, lap, haz (hutes))
lehet bios frissitesre lenne szukseg
de elejen is fent alt regi procival a melegedes ahogy latom szoval nem artana felulvizsgalni s geped hardveresen...
3/8 Közveszélyes Kontár válasza:
* takaritas, pasztazas, tapbemeres vagy csereje normalis tipusra, gephazveti beszerelese ...
4/8 A kérdező kommentje:
Az új procinak nincs ilyen hibája,hogy melegedik,alapból pasztázva van,és a hűtő is jól teljesít
2016. febr. 13. 13:54
5/8 anonim válasza:
milyen i3 processzort vettél ? egy i3 530 jobban teljesít ami még régebbbi mint egy g2020. a gond az lesz szerintem hogy nem telepített újra a windowst proci cserénél ami igen csak ajánlott ! de nem tudtam hogy újonnan gyártanak még lga 1155 -be i3 -as procit . inkább vettél volna egy i3 4150/60 -at meg hozzá egy h81 lapot azt semmi gondod nem lenne. videó kártyád típusa ?
6/8 A kérdező kommentje:
Nvidia GeForce GT 610
2016. febr. 13. 14:50
7/8 A kérdező kommentje:
Ja és az i3: 3250
2016. febr. 13. 14:52
8/8 anonim válasza:
rendszert újra telepítetted ? 1024 x768 ba lowon képes futtatni a játékot talán 30-35 fps-el . a gt 610 az alapjáraton sem játékra lett ki találva. ha sebesség növekedést akarsz akkor használtan vegyél bele egy hd 7850 2gb / Vagy gtx 750 ti karit . ha nagyon keveset szeretnél rá költeni akkor egy gtx 460 15k-ba még bele fér . a játékhoz ajánlott legalább 6 giga ram neked mennyi van ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!