Nektek is vannak olyan játékok amiket régen szerettetek, de ma már elgondolkoztok hogy hogy szerethettétek?
A Pokoli Szomszédok, mint gagyi? Ejj... :D
Amúgy nem igazán, inkább nosztalgiával töltenek el azoka játékok, amikkel régen sokat játszottam, és a nosztalgiafaktor miatt nem tudnék úgy tekinteni rá, hogy 'szar' :)
Elég régi játékokat ismerek (én a 80-as években kezdtem), de nem ismerős az érzés.
A régieket úgy kell megítélni, ahogy akkor voltak, nem a mostanihoz viszonyítani. A Bard's Tale 3-ba majdnem annyi "munkaórát" öltem, mint most a Skyrim-be, de tudom, hogy előbbinél a játék volt nagyon jó, utóbbinál meg inkább nagyon szép.
A Last Ninja C64-en a mai napig bámulatos, persze csak ha tudod, hogy mit tud egy C64.
Vagy pl. a kedvenc "újabb kori" autós játékom, az NFS4. Sehol nincs egy GT5-höz, vagy egy TDU2-höz, de akkor az igenis nagy királyság volt (és rendesen tört az autó, nem úgy, mint a mostaniakban - éjszakai versenyen kiment a világítás, akkor megszívtad..).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!