Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nektek is vannak olyan játékok...

Nektek is vannak olyan játékok amiket régen szerettetek, de ma már elgondolkoztok hogy hogy szerethettétek?

Figyelt kérdés
Nekem rengeteg ilyen játékom van, amit régen imádtam, de mai szemmel meg nagyon gagyik, és régen ezeket nagyon menőnek gondoltam, pl.: Csodacsibe, Madagaszkár, Pokoli szomszédok, Shrek Superslam.. 13/F

2016. febr. 12. 14:20
 1/4 anonim ***** válasza:

A Pokoli Szomszédok, mint gagyi? Ejj... :D

Amúgy nem igazán, inkább nosztalgiával töltenek el azoka játékok, amikkel régen sokat játszottam, és a nosztalgiafaktor miatt nem tudnék úgy tekinteni rá, hogy 'szar' :)

2016. febr. 12. 15:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Grafikailag gondolom ezeket elsősorban :D
2016. febr. 12. 15:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Grafikailag persze hogy elavulnak, de aki nem vérpistike az nem a grafika alapján fogja emgítélnia játékot :D
2016. febr. 12. 16:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Elég régi játékokat ismerek (én a 80-as években kezdtem), de nem ismerős az érzés.

A régieket úgy kell megítélni, ahogy akkor voltak, nem a mostanihoz viszonyítani. A Bard's Tale 3-ba majdnem annyi "munkaórát" öltem, mint most a Skyrim-be, de tudom, hogy előbbinél a játék volt nagyon jó, utóbbinál meg inkább nagyon szép.

A Last Ninja C64-en a mai napig bámulatos, persze csak ha tudod, hogy mit tud egy C64.

Vagy pl. a kedvenc "újabb kori" autós játékom, az NFS4. Sehol nincs egy GT5-höz, vagy egy TDU2-höz, de akkor az igenis nagy királyság volt (és rendesen tört az autó, nem úgy, mint a mostaniakban - éjszakai versenyen kiment a világítás, akkor megszívtad..).

2016. febr. 12. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!