Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Letöltöttem egy 3D-s filmet...

Maga maja kérdése:

Letöltöttem egy 3D-s filmet (8,49Gb) Rá szeretném tenni egy 32 Gb pendrivera, de nem sikerül. Azt irja ki hogy "tul nagy méretű a cél file rendszeréhez" Mi lehet a baj? Hogyan kéne ezt megoldani? Köszi.

Figyelt kérdés

2016. febr. 9. 13:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Formázd ntfs-re a pendrive-ot.
2016. febr. 9. 13:31
 2/5 Lajos54 ***** válasza:

Mert biztosan az "alap" formátumban van formázva a pendrive (FAT), és ez nem kezel 4 GB-nál nagyobb fájlokat.

Itt is már sokszor leírták, hogy exFAT vagy NTFS formátumra kell formázni nagyobb fájlok használata esetén.

Megjegyzés: a Windows XP az exFAT formátumot nem kezeli.

2016. febr. 9. 13:34
 3/5 anonim ***** válasza:
WinXP esetében az exFAT file system driver külön telepíthető!
2016. febr. 9. 14:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valaszokat ertem is hogy at kell formazni a pendriveot de azt nem tudom hogy hogyan is kell. Ha valaki tudna ebbe segiteni megkoszonnem!
2016. febr. 9. 18:46
 5/5 Lajos54 ***** válasza:

Bedugod a gépbe a pendrive-ot, megnyitod a Sajátgépet (Számítógép, Ez a gép stb.), majd ott a pendrive ikonjára kattintasz jobb egérgombbal. A lenyíló menűből kiválasztod a formázást. A Fájlrendszer sort lenyitod, majd kiválasztod a Neked tetszőt.

Annyit nem árt tudni, hogy ha TV-n akarod megnézni majd a filmet, nem mindegyik fogadja el az NTSC-t, vagyis előtte nézd meg a leírásában, hogy mit "szeret".

Azt ugye nem kell mondani, hogy a formázás mindent töröl a pendrive-ról?

Tettem fel egy képet, hogy könnyebb legyen:

[link]

2016. febr. 9. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!