Melyik kártyával járnák jobban R9 390-ben gondolkozom msi, vagy asus?
Figyelt kérdés
Melyik kártya lenne az ideálisabb az msi vagy az asus az msi az 2 ventis az asus 3 és sokkal nagyobb is nem tudok dönteni hogy melyikkel járnák jobban ebben szeretnék segítséget kérni.2016. febr. 8. 18:33
1/10 Közveszélyes Kontár válasza:
3ventis asus 390 ?
linkelned?
2/10 Közveszélyes Kontár válasza:
STRIX-R9390-DC3OC-8GD5-GAMING
gyanus hogy milyen olcso
de ha jo s hutes, vram hutes, meg hibatlan szeria akkor eleg utos lehet, foleg ha kezileg szorakozol ventikel, de gondolom gyarilag se lehet rossz a profilja
3/10 A kérdező kommentje:
én ahhogy el néztem az msi is nagyon bitang swőt én lehet aszt választom kisebb és a kinézet is elég kafa de abból ki indulva hogy iponon 60 70 pontall többet kapott mint az msi lehet jobb
2016. febr. 8. 19:10
4/10 A kérdező kommentje:
Csak az is fura hogy az asusnal nincs semmi hozzászólás vásárlóktól de az msinél van elég sok visszajelzés van nem tudok róla hogy szériahibás lenne az r9 390 msibe vagy asusba
2016. febr. 8. 19:14
5/10 Közveszélyes Kontár válasza:
60-70 milyen pontal?
igen msi is jo de az nem kerdeses eleg elvonalban van napjainkban (meg regen is)
6/10 Közveszélyes Kontár válasza:
mivel eleg uj szerintem ez a 3ventis asus
meg gondolom regen nagyon draga volt (ha regebbi lenne...) ipon arfigyelojen ezt meg lehet nezni, meg talan arukeresonek is van ilyen grafikonja
Xy4
7/10 anonim válasza:
Szerintem egy gtx 970-el jobban járnál. (már ha nálad az amd nem vallás)
Valamivel olcsóbb, van cuda támogatás (adobe cuccok nagyon szeretik) De ha csak játékra kell akkor meg azt amelyiket a pénztárcád megengedi.
8/10 A kérdező kommentje:
iponak az oldalán lévő pontokra értem aminek az a neve hogy ipont
2016. febr. 8. 19:24
9/10 A kérdező kommentje:
Nem vallás az amd :D Én is néztem a gtx 970-et msibe pl de ugye az 4 gb-os és asszem 256 bites hasonló árban az r9 390-el ami 8 gb-os és 512-bites plusz a gtx 970-ek szériahibások sziszteregnek
2016. febr. 8. 19:28
10/10 anonim válasza:
Megmég a 3,5-ös memória hiba... Nem értem az nVidia miért nem adta ki a gtx 970 javított változatát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!