Olyankor mi van, és mit kell csinálni ha Windows 10 alatt a start menü befuccsol?
Tegnap vettem észre először ilyet, ma pedig ez a második alkalom, de nem rögtön jelentkezik, hanem már jó ideje fut a gép, szóval este fele.
De fölöslegesnek tartom emiatt újraindítani a gépet, más lehetőség nincs hogy előhozzam? Illetve azt sem volna hátrány tudni hogy mitől van.
És most nem a Windows 10-et kell szarozni, nekem tökéletesen megfelel, ez nem is a világvége, nem is sokadik alkalom, és más baj nem szokott lenni.
Nekem is sokszor előfordul: a start "lebénul", ajánlották a kilépést: ctrl+alt+delete. Ez állítólag= az újrainditás.
Nekem 2x már bevált... nagy nehezen nyögte ki valami szakértő a 1422-ön. Mind a 3-at egyszerre kell lenyomni! hogy neked is sikerül-e azt persze nem tudhatom. Nekem bevált, bár 800 Ft-ot körüli összeget le fognak vonni a legközelebbi számlán. Különben érdemes őket hívni, mert sokkal olcsóbbak, mint a házhoz jövő szakértők.... Dehát "aki nem kockáztat nem is nyer soha" mondják a franciák
Köszi, de nem értem a 800 Ft-ot...
Azt megértettem hogy a kijelentkezés már egyenlő lehet az újraindítással. És jobb klikk is működik a start menü ikonján egyébként, de a ctrl+alt+delete kombinációt is picit nagyon régóta tudom. :D
És az sem idegen szerintem senkinek sem hogy a billentyűkombinációkat általában egyszerre kell lenyomni.
Na de ez mindegy is, azt nem értem hogy ezért miért kellett neked fizetni. xD
És hogyan rakjam újra?
Nincs telepítőm, és ezt tavaly úgy telepítettem hogy Windows 7-ből. És a fájljaimra meg a programokra meg még szükségem van, úgyhogy túl is élem, meg meg is tudom várni ha esetleg lesz javító frissítés.
De köszi azért :D
A rendszer partíción is van egy csomó program.
Alapvetően ha újra akarnám rakni akkor lazán megtenném. :D
Tudom hogy mit hogy kell, lehet, stb. Csak hogy én elvagyok így, én csak arra voltam kíváncsi hogy ez a ritkán előforduló probléma megoldható-e egyszerűen.
De szerintem a kijelentkezés vagy újraindítás az jó lesz, csak hát azóta meg még nem volt ilyen szóval nem próbáltam ki. :D
Azért köszönöm a segítségeket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!