Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ipon.hu- ról vagy Pcx.hu- ról...

Ipon.hu- ról vagy Pcx.hu- ról rendelt gépre telepítve vannak a driverek, vagy nekem kell őket feltelepítenem?

Figyelt kérdés
Összeszerelést is kérnék... videókártya, alaplap drivereire gondolok.

2016. febr. 7. 19:28
 1/5 anonim ***** válasza:

A rendelt géphez operációs rendszert is vásárolsz, rendszertelepítéssel?

Mert egyéb esetben fel sem merülhet ez a kérdés, és erről nem írtál.

2016. febr. 7. 19:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Igaz, bocsánat. Csak operációs rendszerről lehet feltelepíteni a drivereket, ugye? Én nem kérek hozzá oprendzsert, mert már van. Akkor nekem kell majd telepítenem?
2016. febr. 7. 19:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Természetesen.

De az op.rendszer telepítést egy videó megnézése és/vagy erről szóló segédlet elolvasása után a mezei felhasználó is képes elvégezni.

Drivereket mindenképpen a gyártó honlapjáról tölts le, egyenként. Használhatod a mellékelt telepítőlemezt is, de azon valószínűleg nem a legfrissebbeket fogod megtalálni. A driverletöltő/-frissítő programokat meg kapásból felejtsd el, mert teleszemeteled az új rendszered.

Alaplapi driverek esetében mindig a Chipset driverrel kezdd, onnan voltaképpen mindegy, de célszerű a LAN driverrel folytatni. Video, audio, stb. Utána a videokártya gyártójának honlapjáról (itt most az AMD és az Nvidia oldalaira gondolok, hiába van neked egy Asus-gyártmányú GTX 970-ed) a kártyádnak megfelelőt.

Vírusirtóra, egyébre gondolj, ha használod őket (nem árt, bár egyesek szerint teljesen hülyeség... a Te véleményed dönt).

2016. febr. 7. 19:43
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! Ment a zöld kéz.

Illetve még egy kérdés: van jó ingyenes vírusírtó? Csak mert a keretem inkább a hardverekre költeném, mint egy vírusírtóra...

2016. febr. 7. 19:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha kms módszerrel aktiválnád a Windowst, akkor ne tegyél fel vírusirtót. Egyébként a Comodo-t tudom ajánlani.
2016. febr. 7. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!