Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a gép elvinné...

Szerintetek ez a gép elvinné a CS:GO-t lagg nélkül? Mert azért nem akarok 50 fps-sel ficánkolni.

Figyelt kérdés

Alaplap: MSI H81M-P33

Processzor: Intel Core G1840 2x2,8GHz

Memória: 4GB DDR3 1600 MHz

Merevlemez: 1TB Sata

Videó vezérlő: ATI Radeon R7 240 2GB VGA/DVI/HDMI

Optikai meghajtó: Samsung kétrétegű DVD író

PCI: PCIe x16 1db /PCIe x1 1db PCI 1 db

Op rendszer: Win7 Home premium

Hálóuati kártya: Realtek RTL8111E 10/100/1000 MB/s

A segítséget köszi előre is!

2016. febr. 6. 19:14
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja,és Windows 7 HOME PREMIUM
2016. febr. 6. 19:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem a lag az egy "g"-vel van írva és az internetes magas válaszidő miatti csúszást értjük ez alatt vagyis ha nem akarsz nagyon ezzel szívni, akkor megbízható internetkapcsolatra lesz szükséged és nem ment túl tvoli szerverekre játszani.

Persze tudom, hogy az alacsony fps-re gondoltál (akadozás, recegés, szaggatás....stuttering), amihez kellő erősségű processzor, videokártya és kellő mennyiségű RAM szükséges. A fenti gép elég alsó kategóriásra sikerült, de a játék minimum gépigényét simán hozza, azaz kompromisszumokkal már játszhatsz vele élvezhetően. Egy YT videoban hasonló gépen (Pentium G procival) és maxra húzott R7 240 kártyával állítólag 100fps körül futott a játék...

2016. febr. 6. 19:49
 3/3 A kérdező kommentje:

1.Köszönöm,hogy kijavítottál.

2.Igen,tudom,hogy alsó katehóriás,de nekem csak CS:GO ra kéne,arra megvakkor valószínű,hogy jó. Köszi a választ!

2016. febr. 7. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!