Ma vettem Doogee X5-öt és azt akarom megtudni hogy meddig töltsem a telefont? (első töltés lesz)
Figyelt kérdés
2016. febr. 6. 14:43
2/6 anonim válasza:
Li-ionos akkumulátor van benne, szóval nem kell "kisütni", mint mondjuk 10 évvel ezelőtt.
3/6 A kérdező kommentje:
Akkor elég amíg feltöltődik? (ezt nem is tudtam azt hittem ki kell ,,sütni,,
2016. febr. 6. 15:16
4/6 anonim válasza:
Már több mint 10 éve, hogy ilyen aksikat használnak a telefonok. Nem hiszen el, hogy ennyi idő alatt ne lehetne tudni az ilyet.
5/6 anonim válasza:
A hagyomány szerint a lítiumos aksikat az első töltés előtt először teljesen le kell meríteni, akkor tovább fogják bírni (a használati útmutatók is ezt ajánlják), de sosem tudtam meggyőződni ennek az igazságtartalmáról.
6/6 anonim válasza:
M. bácsi: Miért nem a forgalmazó céget vagy annak szervizéhez intézted -e kérdést, ha már a kezelői útmutató ezt nem írja le? Hidd el ez a legokosabb megoldás ,mert azt a választ nyugodt lelkiismerettel elfogadhatod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!