Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ma vettem Doogee X5-öt és azt...

Ma vettem Doogee X5-öt és azt akarom megtudni hogy meddig töltsem a telefont? (első töltés lesz)

Figyelt kérdés

2016. febr. 6. 14:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Amíg fel nem töltődik!
2016. febr. 6. 15:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Li-ionos akkumulátor van benne, szóval nem kell "kisütni", mint mondjuk 10 évvel ezelőtt.
2016. febr. 6. 15:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Akkor elég amíg feltöltődik? (ezt nem is tudtam azt hittem ki kell ,,sütni,,
2016. febr. 6. 15:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Már több mint 10 éve, hogy ilyen aksikat használnak a telefonok. Nem hiszen el, hogy ennyi idő alatt ne lehetne tudni az ilyet.
2016. febr. 6. 15:37
 5/6 anonim ***** válasza:
A hagyomány szerint a lítiumos aksikat az első töltés előtt először teljesen le kell meríteni, akkor tovább fogják bírni (a használati útmutatók is ezt ajánlják), de sosem tudtam meggyőződni ennek az igazságtartalmáról.
2016. febr. 6. 23:53
 6/6 anonim válasza:
M. bácsi: Miért nem a forgalmazó céget vagy annak szervizéhez intézted -e kérdést, ha már a kezelői útmutató ezt nem írja le? Hidd el ez a legokosabb megoldás ,mert azt a választ nyugodt lelkiismerettel elfogadhatod!
2016. febr. 13. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!