Miért nem nyomtat megfelelően?
Figyelt kérdés
A4-nél kisebb méretű lapra szeretnék nyomtatni. Olyan mintha a nyomtató elfelejtette volna, hogy a lapokat csak középre rendezve tudom betenni, nem oldalra zártan.
Nem nyomtatja a szöveget megfelelő helyre, annak ellenére, hogy a beállításoknál elvileg mindent megfelelően ír ki.
(És korábban sem volt probléma.)
Kérlek, segíts, ha tudsz!!!
HP tintasugaras, szkenneres, egyszerű de eddig jól működő nyomtatóról van szó.
2016. febr. 4. 23:51
1/5 anonim válasza:
Pedig valamit szarul csinálsz, vagy valamit mégsem állítottál be szoftveresen vagy mechanikusan. A lap méretét beállítottad egyáltalán? Mert ha a gép azt hiszi hogy A4-es lapra nyomtatsz akkor mész szép hogy a nyomtatási képen megfelelően néz ki.
2/5 Dongaben válasza:
"Papírméret" beállítása Pl Word-ben. De a nyomtató beállításokban is lehet "Egyéni" méretet megadni. Hátha segít valamelyik...
3/5 A kérdező kommentje:
A nyomtatási kép olyan amilyennek kell. A Wordben és a nyomtatási beállításoknál is a megfelelő méreteket írja ki.
Beraktam egy A4-es lapot: a megfelelő méretben nyomtatott rá, csak rossz helyre, balra zártan. Pedig a nyomtatóba csak középre rendezve lehet a lapokat berakni.
Eddig mindent tökéletesen tudtam nyomtatni vele.
2016. febr. 5. 12:39
4/5 anonim válasza:
A papíradagolónál nem lehet állítani a méretet? Milyen primitív nyomtató az?
5/5 Dongaben válasza:
Ha igaz ez: "Eddig mindent tökéletesen tudtam nyomtatni vele.", és valóban nem beállítási probléma, akkor marad a jól bevált módszer...Az eszköz illesztőprogramját eltávolítani, és újratelepíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!