Üdv! League of legends-el kapcsolatban szeretnék kérdezni mint kezdő mivel valami egyszerű champot keresek: Shyvana jó jungelra?
Yassuo azért nem olyan egyszerű Xin Zhao meg jungler.
Amivel én kezdtem kb
Top: Garen, Mundo
Junglebe nem nagyon mentem kezdőként
Mid: Ryze
ADC: Ashe, Sivir. Tristana
Support: Kezdőnek nehéz a support kicsit, mert ne látja át annyira a dolgokat de Alistar, Blitzcrank sok fejfájást tud okozni az ellenfélnek Soraka meg egy élő mentőautó a csapatnak
Hát én a jó öreg Nautilust is tudnám ajánlani. Igaz hogy tank jungler, de elég egyszerű és viszonyleg van sebzése is.
Shyvana elég jó jungler, nagyon sokféleképpen lehet buildelni, általában a tankot látni, de én találkoztam AD és Attack Speedes Shyvanákkal is, akik elég keményen lecarryzték a meccset:-)
Udyr!! Sebzés van, tankosság szempontjából is arat, mondjuk szerintem udyr egy fokkal nehezebb
Még esetleg egy Olafot is el tudnék képzelni, de Ő most a nerfek után elég gyengusz :-( Bár szerintem még így is jó, és az egyik legkönnyebb jungler
Remélem segítettem :-)
Köszönöm mindenkinek a válaszát :)
Meg vettem Shyvanat és tényleg nagyon tud darálni :D
Még ahoz kérnék egy kis segítséget hogy miket vegyek rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!