Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Gamer Monitor keresés?

Gamer Monitor keresés?

Figyelt kérdés

Két kérdésem lenne:

- Az első, hogy linkelnétek pár monitort, ami 144 hz, 1 ms, és full hd. Lehetőleg az olcsóbbakat, a max keret 90k-100k.

- A második, hogy megéri 27 inches monitort venni, a 24 helyett? Nagyobb élmény 27 előtt ülni? Mert ha igen, akkor rááldozok még egy kicsit, de ha nem éri meg, akkor inkább nem dobnék ki +20-30k-t.

2016. jan. 31. 21:47
 1/2 anonim ***** válasza:

-Én nem költenék 100 ezret egy TN paneles vacakra csak azért, mert tud 120/144Hz-es képfrissítést, inkább vennék egy alacsony válaszidejű 60/75Hz-es IPS vagy VA monitort, ami jobb képet ad.

De itt van egy ilyen variáns:

[link]

-Ha tudsz ÁFA-t visszaigényelni, akkor olyan nettó 140-150 körül már vannak 27" 1440p-s IPS/VA panellal szerelt monitorok is Oázison. Vagy esetleg érdemes még várni egy fél évet-évet, hogy menjen az áruk lefelé.

[link]

[link]

-Én egy 16:10-es 24" monitort használok, már ez is elég nagy. Én azt javaslom, hogy ha nincsen olyan asztalod, ahol van elég távolság a monitor és te közted (legalább 80 centi), akkor úgy fogod érezni egy nagy monitor esetén, hogy benne vagy a monitorban (rossz értelemben). Tehát 27"-os monitort csak akkor vegyél, ha van hozzá megfelelő asztalod/falra tudod szerelni.

2016. jan. 31. 23:14
 2/2 anonim ***** válasza:

Itt egy friss lista:

[link]

[link]

Illetve nem árt ide benézni sem:

[link]

2016. jan. 31. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!