Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » . Veg fájl megnyitása? (többi...

. Veg fájl megnyitása? (többi lent)

Figyelt kérdés
Az lenne hogy sony vegassal megpróbáltam vágni!Csináltam egy teszt videót amit megvágtam stb. és elmentettem!De .veg fájlként lett elmentve mert más nem volt!Viszont semelyik program nem tudja megnyitni a sony vegast kivéve!Nem lehet valami programot letölteni amivel megtudom nyitni?

2016. jan. 30. 15:29
 1/1 anonim ***** válasza:

A .veg fájl az nem videó formátum, hanem a sony vegas projektfálja. A vegaszban nyitsd meg ezt, és bal felül katt a Fájl.ra---Render As...és válassz egy számodra megfelelő videó formátumot, vákaszd ki a mappát ahová elkészül majd a videó, és a végén kattints a Render gombra.

Elindul a rendereleés, és a végén megkapod a megszerkesztett videót.

2016. jan. 30. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!