Milyen laptopot vegyek?
ha nem akarod vinni sehova (gondold végig komolyan vinnéd-e vagy ez csak amolyan "jó lenne ha..") akkor mindenképpen PC-t vegyél.
Ha vinni szeretnéd akkor én egy régebbi használt, de jó állapotú megbízható notit vennék a helyedben. Régi IBM (most már Lenovo) T szériás, COMPAQ, DELL, TOSHIBA
a felsoroltak olyan 50-70-ért már megkaphatóak. Ennél olcsóbban laptop ügyben SZVSZ nem nagyon lehet kijönni (legalábbis olyanra ami használható és később nem lesz vele gondod)
Jól gondolod,laptopot vegyél ,az asztali gépek ideje lejárt.Csak egy érv ellene : Tizede annyi az áramfogyasztása egy lapinak mint a böszmének,míg abba minimum 300 wattos táp kell a lapinak elég 30 watt is.
A másik : Ha van két közel azonos áru lapi akkor azt vedd meg ( szerintem ) amelyikhez adnak Recovery - helyreállító- lemezt ,millió problémától ment meg egy ilyen kis vacak CD. PL: Bármilyen vírust bekapsz ,7 perc alatt újra feltudod tenni az oprendszert,a drivereket a gépedre erről a cd -ről.
Már miért járt volna le az ideje az asztali gépeknek?
Az én toshiba laptomonak pl 110 W -os a tápja, ami ugyan az ötöde az asztalinak, de laptoppal nem fogsz elérni normális 3D-s teljesítményt!
A másik: teljesen fölösleges a recovery cd, ilyet bárki tud csinálni a Symantec Ghost -tal.
Én ezzel szoktam a munkahelyi gépeket telepíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!