Digitalizáló táblával könnyeb rajzolni?
Szeretnék majd venni egy Wacom One M-et,de nemtudom hogy bele e lehet jönni v sem.Leginkább Digital Paint-eket szeretnék csinálni és illusztrációkat.Ezt kb 2 éve csináltam egérrel PS-ben [link]
Szerintetek megéri megvennem a digitalizáló táblát?
Az elején lehet, hogy fogsz vele szerencsétlenkedni, de ha megszokod, megy magától. Nagyon megéri.
A bemutatott linked nem túl meggyőző, javaslom helyette ezt:
Egyébként pont az ilyeneknél nincs túl nagy haszna a táblának, de sebaj, csinálsz te még jobbat, ha rákapsz az ízére.
Szia!
Az elsőnek igaza van, hogy könnyebb, mint egérrel. Nekem is van ilyenem, másfél éve használom, de a rajz szereplőit először mindig papíron rajzolom meg vázlatosan, mert nekem egy "horror" számítógépes programmal rajzolni. Ezekkel a progikkal csak effekteket és színezést dobok rá, meg ha nagyon muszáj, akkor pici alakzatokat, részelemeket. De én se táblával se egérrel nem tudok rajzolni :D
És akkor mi van? Nekem se ment, pedig jobban rajzolok nálad.
Leszel szíves gyakorolni vele, amíg természetes nem lesz a használata. Minél bátrabban nekimégy, annál hamarabb beletanulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!