Wow nevezetű játékkal szeretnék újra elkezdeni játszani de most eredetin, lent a lényeg?
Figyelt kérdés
Linkben van a kép amin be jelöltem amiket elég ha megveszek vagy kell hozzá +GC ?2016. jan. 27. 23:29
2/3 anonim válasza:
Azokat megveszed. Kapsz hozzá egy hónap ingyen játékidőt, aztán veheted a gamecardot.
3/3 anonim válasza:
Én boltba mentem volna megvenni a sima battlechestet ami 1500 Ft kb, ahhoz jár ugye a mop-ig minden kieg + az egy havi game time, aztán azzal elkezdtem volna karit húzni. Mivel egy hónap alatt úgysem jutsz el lvl 100-ig ezért a Draenort még nem vettem volna meg, mert anélkül is tudsz játszani, kivvée a 100-as és afeletti területeken, de ugye addig úgy sem juthatsz el, mert 0-ról indulsz és ha még ismerkedsz a világgal nem hiszem, hogy egy hónapon belül már annyi leszel.
Melyik szerverre jössz amúgy? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!