Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem fut fel a forrasztóó...

Miért nem fut fel a forrasztóón/mit lehet csinálni, hogy felfusson?

Figyelt kérdés

Vettem pár arduino nano-t, de a lábak nem voltak ráforrasztva. Még régebben vettem egy forrasztópisztolyt(extol 100W), és egy forrasztópákát(extol 60W), de bármit csinálok nem fut fel rá mint a videón, hanem az ónszál végén összegyűlik egy golyóba

https://www.youtube.com/watch?v=37mW1i_oEpA

2016. jan. 27. 18:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerinted mit tudunk segíteni számtech. kategóriában?
2016. jan. 27. 18:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Melyik kategóriába lenne érdemes feltenni a kérdést? Nézegettem hasonló kérdéseket, de mindenfelé szét voltak szórva
2016. jan. 27. 18:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Jó ez itt.

Kérdező: milyen ónt használsz? Van benne folyasztószer?

G.

2016. jan. 27. 21:10
 4/5 A kérdező kommentje:

A forrasztópisztolyhoz járt kb 1 méter, azóta is azt használom.

A végén sikerült, megkérdeztem máshol is, azt mondták kell pár perc még rendesen felmelegszik a páka, meg nem kell olyan óvatosan bánni velük nem mennek olyan könnyen tönkre egy kis melegtől

2016. jan. 27. 21:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Jól mondták. Ha gyakorolni szeretnél, akkor ajánlom a kábelvégek össze- és szétforrasztását, azoknak nem árt ha egy hétig is melegíted őket.

G.

2016. jan. 27. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!