Hogy töröljek pár betűtípust?
Figyelt kérdés
Nem az alapokról van szó, én töltöttem le őket régebben, de már túl sok lett és ritkítani kellene. Amikor kijelölök párat és törölni szeretném őket, nem engedi, mert használatban van. Közben be van zárva minden program, akkor mégis mi használná?
Psd (photoshop) fájlok?
2016. jan. 25. 11:23
1/2 anonim válasza:
Csökkentett módban próbáld, akkor csak a legalapvetőbb dolgok töltődnek be, így nem lesznek használatban.
2/2 A kérdező kommentje:
Csökkentett módban a vezérlőpult is csak a legszükségesebb mappákat jeleníti meg, és ezek közt sajnos nincs betűtípusok. De köszi, amit tudtam, azért kitöröltem.
2016. febr. 4. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!