Vettem egy Samsung Galaxy S Advance telefont egy GSM üzletbe az üzletbe kiprobálhattam nehézkésen de elindult most meg semmi sem csinál egyez rezzen és nem tudom behozni a root a menüt semmit mi lehet a baj? A válaszotokat minnél elöbb irjátok
Figyelt kérdés
2016. jan. 24. 00:29
1/4 anonim válasza:
Azt hogy mi lehet a baj, azt nem tudom, de az a telefon amikor kijött már akkor is sz@r volt, és ma már 4 éves telefon. Szerintem vegyél egy normálisat.
2/4 anonim válasza:
behozni a root a menüt
Ez mi akar lenni?
kiprobálhattam nehézkésen de elindult
Ha nehezen indult akkor minek vetted meg?
mi lehet a baj?
Na ez egy nagyon jó kérdés. Fogalmunk sincs. Lehet valami hardveres hiba pl. egyszer beázott aztán a végnapjait élte a telefon és nálad pusztult meg.
De lehet szoftveres gond is.
Töltsd fel az aksit és próbáld meg odinnal újratenni a rendszert. Ha mázlid van akkor utána jó lesz.
3/4 anonim válasza:
Rootoltad? Akkor lemondtál minden garanciális jogodról, gratulálok!
4/4 anonim válasza:
Kikapcsolt telefont hangerő le + home + bekapcsoló gombbal életre keltesz, és amikor megjelenik a kijelzőn a szokott induló logó, akkor csak a bekapcsoló gombot elengeded. Ott lehet factory resetet nyomni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!