Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen blogot...

Szerintetek milyen blogot írjak? Kéne egy téma ami érdekli a kamaszokat. + videoblogger szeretnék lenni

Figyelt kérdés
Légyszi adjatok tanácsokat 13/L

2016. jan. 23. 20:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a szokásos: külpolitika, gazdasági helyzet, globális felmelegedés hatásai, mikroelektronika, részecskefizika. Ezekkel próbálkozz elsősorban, és a videó úgy nézzen ki, hogy egy lehetőleg villódzó citromsárga csíkos limezöld háttér előtt állsz, és orrhangon áriázol (A fenti témákban, természetesen) egy szemeteszsákból készült ruhában.

És írd meg a címet mindenképpen, látni szeretném az első adást.

2016. jan. 23. 21:11
 2/12 anonim ***** válasza:

#1 +1

Van egy pár kamasz rokonom és ők is ilyeneket szeretnének nézni a neten.

2016. jan. 23. 21:27
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem ilyenre számítottam. Én valami olyasmire gondoltam hogy a blogomba szerelem téma van. De nem vagyok járatos a blogírásban ezért szeretnék tanácsot kérni hogy mi érdekli a kb. velem egykorúakat vagy egy kicsit idősebbeket.
2016. jan. 23. 21:27
 4/12 anonim ***** válasza:

Szerintem kezd kicsiben: kérdezd meg a barátaidat, tesódat, esetleg osztálytársakat, hogy mi érdekli őket. Írj róla egy táblázatot, pl:

Feri Ildi Karesz Luca Évi

sör szoli p.na smink facebook

foci smink p.na szerelem szoli

smink facebook p.na foci barátok

Ez alapján (miután Kareszt, a bunkót kizártuk), keresd meg azokat, amik a legtöbbjüket érdeklik, és ezekkel a témákkal foglalkozz.

2016. jan. 23. 21:32
 5/12 anonim ***** válasza:

ok, ez egy kicsit szétcsúszott, erre gondoltam:

Feri-----Ildi------Karesz------Luca---------Évi

sör------szoli------p.na-------smink-------facebook

foci-----smink-------p.na------szerelem-----szoli

smink-----facebook----p.na-------foci--------barátok

2016. jan. 23. 21:33
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod, miről akarsz írni/videózni, csak az olvasók/nézők száma érdekel, akkor máris add fel, nem fog menni.
2016. jan. 23. 23:50
 7/12 A kérdező kommentje:
Én nem csak azért szeretném ezeket mert hogy nagy legyen a nézettség hanem azért mert szeretnék kipróbálni új dolgokat és is ezek érdekelnek
2016. jan. 24. 12:49
 8/12 anonim válasza:
Arról írsz/készítesz videót, amiről csak szeretnél. Ha odavagy a kiscicákért, akkor arról írj, ha pedig a kvantumfizika az életed értelme, akkor meg arról. Ha szereted a témát, akkor az meg fog látszani a munkádon, és az ellenkezője is.
2016. jan. 25. 18:00
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszi
2016. jan. 26. 15:25
 10/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok elkezdtem bloggerkedni. A cím kibovi.blogspot.hu
2016. febr. 11. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!