Rapidshare vs DC vs torrent?
Régebben mindig rapidot használtam
de rájöttem hogy a torrent jobb és egybe lehet leszedni
a dolgokat nem külön
DC nem tudom mi :S
Régebben én is RapidShare-t használtam, de tényleg nem valami jó, lassú, darabokba kell leszedni, várakozni kell (ha nem vagy prémium, ha meg az vagy, akkor fizetős).
Aztán elkezdtem DC++ -t használni, az sokkal jobb, abba én azt szerettem, hogy le lehetett szedni olyan dolgokat, ami torrenten, RS nem volt elérhető, például volt egy hibás file a programban, akkor csak beírtam a nevét, és le tudtam szedni csak azt az egy file-t.
De szerintem most a torrent a legjobb, sokan vannak, ezért gyorsan jön (amiket szedek majdnem mindig az internetem által engedett maximummal jön), és szinte minden egyből felkerül rá.
Rapidhoz van külön progi ami elintézi helyetted a szarakodást, és ugy már tudsz onnan is normálisan tölteni, de amugy a torrent a legjobb talán,
de torrenten rendszerint csak új dolgokat találsz, a régiek eltünnek, vagyis nincs mögöttük seeder,
DC-n pedig rendszerint mindig minden megvan, de lassabb egyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!