Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Jó alaplapot keresek, olcsón,...

Jó alaplapot keresek, olcsón, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Ezt néztem ki:

[link]

500W táp lesz, 8 Gb ram (2x4 valszeg.) Intel i5, bitang videókártyával, gamer PC-t akarok összehozni. Minimum 250 Gb merevlemezzel. Ha ez nemjó amit felhoztam példának akkor esetleg tudnátok-e linkelni, vagy mondani olyan alaplapokat amelyek megfelelnek a feltételeimnek? Válaszokat előre isbköszönöm!

2016. jan. 20. 22:29
 1/6 A kérdező kommentje:
Toshiba 2.5" 500GB 5400rpm 8MB SATA2 MQ01ABF050 -es merevlemezt néztem ki, nem tudom h ez jó-e, nekem tetszik, a visszajelzések pozitívak, szóval, sutem. Ez lesz a gépben.
2016. jan. 20. 22:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez egy laptopmerevlemez. Ha szeretsz varakozni, akkor tokeletes.
2016. jan. 20. 22:36
 3/6 A kérdező kommentje:
XD jó! Hát én nem értek hozzá, az biztos! Azért kérek segítséget itt, mert fogggalmam sincs h milyen merevlemez, alaplap kell, egy normális géphez!
2016. jan. 20. 22:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Inkabb keretet irj, secperc alatt kapsz kesz konfigot.
2016. jan. 20. 22:48
 5/6 meszike91 ***** válasza:

Ez vinyónak jó: [link]

Te egy 1151-es alaplapot néztél ki, ebbe csak a legújabb skylake procik tehetőek. És hozzá ajánlott a ddr4 memória használata is.

Ha te mindeképp ezt akarod akkor oké, de én inkább egy haswelt vennék.

2016. jan. 20. 23:16
 6/6 anonim ***** válasza:
ha tényleg olcsón akarod kihozni,akkor jobban jársz az 1150-es Z97-es alaplapokkal,mert azok támogatnak minden féle procit,ami olcsóbb is,mint az 1151-es széria meg a ram,és processzor is olcsóbb,mert sok van belőle,egyébként meg 500W-os tápegység nem biztos,hogy elég lesz,egy normális videokártyának főleg,ha neve sincs márkája van. az én Sapphire 6970-es kártyámat FSP raider 750W-os hajtja,mert az előtte levő 500W-os Akyga,M-tech,approx 500W-os kütyük szinte mindennapos füstölésekhez vezetett. Már azt hittem,hogy a videokártyámmal van baj. Én is küldök linket :) [link]
2016. jan. 20. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!