Milyen Laptopot vegyek?
Nemrég romlott el a gépem és úgy döntöttem mivel egy kövület beújítok egyet elgondolkodtam és mivel szeptembertől kollégiumba fogok lakni ezért Laptopot veszek inkább na itt jönnétek ti a képbe. A kérdésem a következő milyen Laptop/Nootbook (ki hogy nevezi) legyen? Amit nem ártana tudnia. Filmnézésre és játékra használnám. A játékok az valahogy a Lol,TF2,Heartstone és a Don't starve körül apadnak ki. Kereteket nem tudok most írni mivel nem rajtam múlik és köszönöm nem kérek 616 000-ért gamer laptopot :) Várom válaszaitokat
Laci
Szerintem ennél "gyengébb" notebookot nem érdemes venned. Első 900-as széria GTX-es kártyája van benne, tehát használhatod akár mai címek futtatására is. Team Fortress 2 esetében nem lenne elég a 940M, bár a többihez igen. Ha ez drága, akkor nézek egy 940M-es notebookot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!