Miért nem tudom kitörölni a telefonomról a képeket? (többi lent)
Figyelt kérdés
Régen blogoltam, és amit oda feltettem képet az a telefonomra is ráment. Kb 1330 képről van szó. Már töröltöm a blogot de a képek itt maradtak a telefonomon, és nem tudom mit csináljak, egyszerűen nem engedi kitörölni. Valaki tudna segíteni, hogy mit tegyek?2016. jan. 19. 19:01
1/11 A kérdező kommentje:
kérlek érthetően :(
nem nagyon értek hozzá
2016. jan. 19. 19:03
2/11 redghost válasza:
Kiir valami hiba üzenetet vagy ilyesmi?
3/11 A kérdező kommentje:
nem ír ki semmit, egyszerűen nincs ott a "kuka" csak a diabemutató
2016. jan. 19. 19:10
4/11 redghost válasza:
Próbáld meg azt hogy PC-hez csatlakoztatod a telod és PC-n törlöd a képeket.
5/11 A kérdező kommentje:
nincs pc-m
2016. jan. 19. 19:13
6/11 redghost válasza:
hat mas nem nagyon jut eszembe,sajnos ilyesmivel nem talalkoztam eddig,esetleg memoria kartyarol atrakod ami kell a telefon memoriara,utana formazod a kartyat (persze ha ott vannak a kepek)
7/11 A kérdező kommentje:
láttam neten erről videót csak sajnos angol és nem értem :(
2016. jan. 19. 19:20
10/11 anonim válasza:
Régen a picassa, most pedig a google fotók is azt csinálja, hogy a galériában látsz olyan képeket, amik valójában a neten vannak a felhőben. Így törölni se tudod őket a telod galériájából, bár helyet se foglalnak. Meh kellene nézni a képek tulajdonsagait/részleteket, hogy irja e az elérési útvonalat. Ha irja, és a telon vannak, akkor egy file managerrel le lehet törölni. Telo tipusa sokat segítene. Meg hogy milyen blog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!