Vodafone Go tarifa, hogy működik?
Venni szeretnék egy telefont, havidíjas részletekben fizetve. Ez ugye csak előfizetéses kártyával lehetséges. Én a Vodafone Go tarifát választanám, mivel nekem az pont jó. Most akkor minden hónapban a készülékdíj mellé ezt is fizetnem kell ugye? És ez a tarifa csak 2690 Ft/hó, szóval az előfizetésre csak 2690 Ft-ot kell fizetnem minden hónapban?
Remélem érthető, nem nagyon vagyok jártas ebben a témában. :(
Ez attól függ, hogy milyen drága telefont választasz. Ha egy olcsóbb, kifutott modellt, akkor elképzelhető, hogy a hűségidőt vállalva, csak az előfizetés díját kell fizetned, tehát a teló szinte ingyen van.
Viszont, ha drága telót szeretnél, akkor annak ugyanúgy lesz havidíja, mint az előfizetésre, csak lehet kedvezőbben megkapod, mint ha csak a telóért mennél.
Tehát egyszer lesz 2690Ft-os havidíjad + a készüléknek is lehet hozzá, a kettőt együtt kell fizetni.
Milyen telót akarsz?
Megnéztem közben a honlapon.
Ez úgy van, hogy 24 hónap hűségidővel havi 2690Ft havidíj + 1000Ft készülékdíjat kell fizetned.
Viszont átvételkor 14990Ft-ot kell fizetned, ez készülékdíj.
Összefoglalva: 14990Ft + 24x3690Ft a teló ára.
Havi 490Ft-ért lehet még biztosítást kötni, szerintem ez nem kötelező.
Illetve nem a teló ára, hanem a teló és az előfizetés együtt annyi 2 évre. :)
remélem így már érthető volt.
Igen érthető, nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Egyébként nem akarok számhordozást, hanem új előfizetős kártyát szeretnék rendelni, de azt írták hogy ez így online megrendeléssel is elintézhető.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!