Az a hejzet hogy le bannoltak MTA szerverröl pontosaban a sas-networkról?
Figyelt kérdés
Szerintem az ok felesleges de azért elmondom volt egy acountom azon jatszottam elög sok mindent össze gyüjtöttem rajta haverom autokat lopott ide adta az acountját hogy menjek fel rá fel mentem jatszottam rajta vagy 2 orat este mire vissza akartam menni már nem lehetett le vagyok bannolva 2030 ig nem lehet másik akkountal mert ahol be kell jelentkezni az nm jelenik meg egyböl egy kép jön be amin irja hogy le vagyok bannolva PLS segitsetek mit tegyek hogy viszza tudjak menni és tudjak játszani az én acountommal(nincs routerem)ethernetem van pls:(((2016. jan. 17. 18:07
1/8 anonim válasza:
Csak röpke 13 év, türelem rózsát terem. Idióta.
2/8 A kérdező kommentje:
És ha teszek uj windowst vagy teszek be másik net kártyát akkor fel tudok menni?vagy mit kellene ki cseréljek hogy tudjak ujra fl menni
2016. jan. 17. 18:15
3/8 anonim válasza:
4/8 A kérdező kommentje:
Akor hogy tudom megvaltosztatni az IP met nincs routerem
2016. jan. 17. 18:17
5/8 anonim válasza:
Az IP címet a szolgáltatód adja. Amennyiben dinamikus IP címed van, áramtalanítsd a modemet, majd pár perc után kapcsold be újra. Ha szerencséd van megváltozik az IP címed, de nem szentírás.
Itt ellenőrizni tudod az aktuális IP-d.
6/8 A kérdező kommentje:
Nincs modemem se a kábel be jön a pózmárol és egyböl be a gépbe
2016. jan. 17. 18:48
7/8 A kérdező kommentje:
És ha beszélnék a szolgáltatóval hogy változtassa eg az IP met aztan menne
2016. jan. 17. 18:49
8/8 anonim válasza:
Akkor próbáld meg azt hogy kihúzod a számítógépből a kábelt mondjuk éjszakára, másnap meg visszadugod. A szolgáltató szerintem külön kérésre nem fog neked másik IP-t adni,de mit lehet tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!