Leöntöttem a laptopom billentyüzetét turmixxal és azóta furán viselkedik?
Figyelt kérdés
Jó mármint érthető, hogy nem tett jót neki, de kiszedtem a gombokat amikkel gond volt, alatta kitakaritottam, és még mindig olyanokat csinál, hogy megnyomom az á-t, erre azt gépeli be, hogy "cá," ha a c-t akkor is "cá," ha a vesszőt akkoris "cá," és több kombinációt talál ki magának különböző gombokra.. a backspace pl egy 8-as :/ Segitség?!2016. jan. 17. 15:19
11/15 anonim válasza:
ja, hogy ez laptop, csak most olvasom. Akkor örülj neki, hogy ennyivel megúsztad. A folyadék könnyen becsoroghatott volna az alaplapba és akkor azt is lehetne cserélni (minimum). Am vegyél külső billentyűzetet ha nagyon nem hurcolászod, 5-6 ezerből megvan.
12/15 anonim válasza:
Tudod mit ? reszelj rá krumplit !
Nagyon egyszerű vagy, de akkor leírom nagy betűvel ELROMLOTT ! Még mindig nem érted ?
13/15 A kérdező kommentje:
Valószinűleg mélyebb a probléma. :( De én meg nem merem szétszedni, na majd meglátom. Köszönöm azért.
Második, te meg ennyire primitiv nem lehetsz :) Ennyire unatkozol? Inkább te reszelj krumplit és rágd a héját, hogy lenyugodj :D Te számitógépzseni..:D
2016. jan. 17. 16:06
15/15 A kérdező kommentje:
Megjavult...jejejeee :)
2016. jan. 18. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!