Boy9520 kérdése:
Micsinaljak vele?
Figyelt kérdés
Van egy IBM-Thinkpad R30-as laptopom es az lenne a gond velle hogy se egy videot meg nezni mert akadozik se kozzosegi oldal pl: facebook mert le fagy az opera mini, google chrome, mozzila firefox mindegyik internet bongeszon probaltam de egyikse talan google chrome nem fagy le anyira mit tudok vele csinalni? Egyaltalan lehet valamit? Windows xp 32bit fut rajta 697MHz es 376mb ram2016. jan. 13. 20:25
2/5 anonim válasza:
Cseréld le. Több, mint 10 éves notebook. 1GHz-es processzor 128MB memória (cache miatt lehet 376), stb. 1GHz processzor még 240p-s videó nézésre sem elég, hovatovább Windows 98 volt az utolsó támogatott operációs rendszere.
3/5 anonim válasza:
Kicsit segíthet, bár csodát azon a hardveren ettől se várj.
4/5 anonim válasza:
2: Ne írj már ilyen butaságokat.
---------
Az a helyzet, hogy a gép fölött már elszállt az idő.
Vagy egy XP light kellene rá, vagy win98, mert az erőforrásokat felzabálja az oprendszer.
Egyébként nem lehetetlen használni ilyen gépet. Nekem vagy egy hasonló, csak az enyémben még ennyi memória sincs (csak 192 MB). Ettől függetlenül vagy 3-4 hónapja használtam, netezésre is.
Jól be kell konfigurálni, ennyi a titok.
5/5 anonim válasza:
Kuka. A youtube semmiképp nem fog futni rajta akadás nélkül. Most komolyan: Ennyire csóró vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!