Hogyha a win7-et aktiválom valamilyen módon és frissítek 10-re, akkor oda jutok mint hogyha megvettem volna?
Figyelt kérdés
2016. jan. 13. 15:35
1/8 anonim válasza:
Gyakorlatilag igen, de ettől még nem lesz legális... csak hát ugye nem kell vacakolni az aktivátorokkal, loaderekkel.
2/8 anonim válasza:
Ja és persze csak júli 29-ig van ez így.
3/8 A kérdező kommentje:
Én azt hallottam, hogy teljesen tiszta meg legális lessz így. Azt hiszem DirtyWindows-on.
2016. jan. 13. 15:52
4/8 Vortrex válasza:
Ha létezne mondjuk egy KSMpico nevű aktiváló program, akkor az biztos aktiválná a windows 10-et is
5/8 Lajos54 válasza:
Akkor "teljesen tiszta és legális" egy program, ha névre szóló számlával tudod bizonyítani, hogy megvásároltad.
6/8 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm! :D
2016. jan. 13. 16:01
7/8 anonim válasza:
#4: Felesleges Win10-et KMSPico-val aktiválni, hiszen ha egy aktivált (akár KMSPicoval akár loaderrel, akár legálisan:)) Win 7-et, 8.1-et frissitesz 10-re, az aktivált lesz. Feltelepited újra szűz telepitéssel, és soha többé nem kell kockázatos aktivátorokkal foglalkozni. Legalábbis azon a gépen. Persze ha valakinek kell utána Office is, és nem szeretné megvenni, akkor úgyis kell az előbb már felsorolt programok valamelyike.
8/8 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy megérné ezt eljátszani. Az office 365-ultra-mega-pro-pluszt pedig adják ingyen 5 gépre...
2016. jan. 14. 07:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!