Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ti is ki töltöttétek a mobilar...

Ti is ki töltöttétek a mobilaréna oldalán a MasterPass kérdőívet?

Figyelt kérdés

Nem régiben volt egy ilyen kérdőív a mobilaréna oldalán és gondoltam én is ki töltöm.Reménykedtem benne,hogy ne adathalászat.Azt írták,hogy ha ki tölti valaki az részt vesz egy nyeremény játékban ahol lehet nyerni egy micro sd kártyát. ezt írták utoljára:Hamarosan postázni szeretnénk számodra a MasterPass kérdőív kitöltése után járó ajándékot (16 GB-os Kingston Micro SDHC UHS U1 és egy Class 10 SD adapter). Arra kérünk, hogy - belépés után! - ellenőrizd, hogy a kérdőív főoldalán az 1. kérdésnél megjeleníti-e a rendszer az elérhetőségeidet (teljes név, postacím, telefonszám):

Szerintetek számíthatok arra,hogy tényleg nyertem vagy csak át baszás?

2016. jan. 12. 20:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem meg fogod kapni, Én is regisztráltam rá. De februárnál korábban nem valószínű hogy érkezni fog
2016. jan. 12. 21:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia.Köszi szépen a választ!
2016. jan. 13. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!