Mr Peter kérdése:
AMD A10 5800k procim van, és az utóbbi időben ha valami nagyobb gépigényű játékokkal játszok akkor 1-2 perc után kikapcsol a gép, prütty?
Figyelt kérdés
Utána olvastam interneten és másnak is van ilyen problémája, neki azt irták, hogy lehet h túlmelegszik a gép, én is erre gondoltam, vettem is hozzá új proci hűtőt, de ezzel meg alapjáraton 110C°, mondjuk a gép eddig még nem állt le, de nem nagyon merem igy használni, szerintetek mit tegyek, lehet hogy tönkre ment a hőmérője :D vagy valami nagyobb gebasz van?2016. jan. 12. 19:08
1/2 anonim válasza:
Két lehetőség jut eszembe.
- Nem rögzítetted rá rendesen a hűtőt
- Elfelejtettél hővezető pasztát kenni a processzorra.
2/2 A kérdező kommentje:
Valószinűleg tényleg a paszta volt a baja, annyit kentem rá, hogy még ott is van ahol nem kéne lennie és igy most csak 46C°, remélem igy is marad, köszi a választ :)
2016. jan. 13. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!