Paint tool saiban hogyan lehet egy képet új layerként berakni?
Figyelt kérdés
szóval ha pl nyitok új layert akkor hogy tudok oda képet be illeszteni hogy ne menjen át az egész egy új paintre? hanem a meglévőre tegye rá új layerként2016. jan. 12. 17:27
1/1 anonim válasza:
Én ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy azt a képet is, amit be akarok rakni, megnyitom a SAI-ban és kijelölom az egészet. Ezután rámegyek a kijelölésre (az ecsetek fölött a szagatott vonálból álló négyzet) és Ctrl+c-vel kimásolom, majd Ctrl+v-zek ahhoz a képhez, amihez be akarom helyezni. Ez azért praktikus, mert, ha nem akarod, akkor nem kell az egészet kijelölni, ezáltal nem is másolja át az egészet.
Remélem segítettem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!