Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért vibrálnak a megnyitott...

Miért vibrálnak a megnyitott böngészőoldalak, egyéb ablakok (windows 10)?

Figyelt kérdés

Konkrét példa: a napokban beszívtam pár kártevőt, de (elvileg) letakarítottam a vasat. Viszont azóta ha megnyitom pl. a böngészőt vagy bármilyen windows-os ablakot, azok vibrálnak. Egy pillanatra (alig észrevehetően) feltűnik a háttérkép és a megnyitott ablak bal felső sarkában az xy...Nem válaszol. A gépen win10 fut.

Lehet összefüggés a férgek és a jelenség között?

2016. jan. 11. 21:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Futtass le egy Anti-Malware vizsgálatot,ha ez rendben van és nem talált semmit akkor VGA driver frissítése,esetleg Chipset driver újratelepítése.
2016. jan. 11. 22:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Sokáig nem értettem a Microsoft Magyarország kérdőívét:

[link]

De végre rájöttem, melyik az IGAZÁN VIBRÁLÓ oprendszer! :D

Most már csak azt kéne tudnom, hogy miért BÍZTATÓ? :D

off:

bár az elsődleges dolog amit nem értek, hogy miért csak ez a három rendszer választható... de ez nem ide tartozik.

2016. jan. 12. 08:49
 3/4 A kérdező kommentje:
Lefuttattam mindent, minden OK a gépen biztonság és hardver szempontból, de az animália fennáll. :(
2016. jan. 12. 12:52
 4/4 A kérdező kommentje:
wdhun: Na, látod. Most már érted. Ezek valamit kapizsgátak a kérdőív megalkotásakor is. :D
2016. jan. 12. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!