Hol tudnék ezekhez hasonló CMD-s parancsokat találni?
Például:
sfc /scannow
powercfg /hibernate off
Convert H: /FS:NTFS
Párat ismerek, de szeretném bővíteni a tudásom. Ezeket a felmerült problémák során tanultam meg. Azok, akik hozzáértők, az e téren való tudásuk végzettségükhöz kapcsolódik, vagy ők is (ti is) interneten keresztül találtatok rájuk? Ha van esetleg könyv erről, szívesen megvenném, pl.: bookline-on.
Találkoztam már vele a felügyeleti eszközökben, továbbá elkezdtem nemrég Gál Tamás – Szabó Levente – Szerényi László - Rendszerfelügyelet rendszergazdáknak című olvasmányát, abban is tettek már róla említést. Eddig azt hittem, hogy mivel értek a hétköznapi emberek problémához, pl.: telepítés, hardver-építés, tartok már valahol. Aztán belecsöppentem a felügyeletei eszközökbe, és ledöbbentem, hogy mennyi mindenre képes a rendszer, ha kicsit a belsejébe is nézünk. Egyéni, előre definiált feladatok, stb. Sok mindent kell még tanulnom. Legalább kitöltöm a szabadidőm.
Köszönet a pdf-ért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!