Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik telefont vegyem meg LG...

WOLF2002 kérdése:

Melyik telefont vegyem meg LG Spirit 4GLTE/Nokia Lumia 635?

Figyelt kérdés
a két telefon között negy kérdés ven mert az androidot már unom és anyyi pénzem nem neagyon van hogy csúcskategóriát válaszzak. A nokiával egy bajom van az hogy nincs vaku meg első kamera ami jól jöhet sokszor annak ellenére hogy nem szoktam szelfizni. Az LG -ről itt sokan irtátok higy befagy de azt egy barátom anyira nem tapasztalja. Én a nokiát szeretném de ha tudtok ezen az áron belül (25000)ft más jó windowsphone vagy android 5.1 feletti oprendszeres telokat akkor pls ide válszoljatok nekem előre is küszi. :D

2016. jan. 9. 14:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Androidos telót nem vennék 1GB RAM-mal, így inkább a Lumia.
2016. jan. 9. 14:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Androidosból van 35K-ért Doogee X5 Pro,szerintem a +10K megér egy jobb GPU-t és +1GB RAM-ot de ez rajtad múlik.Ez nem Noname telefon,csak nem ismert márka:

[link]

2016. jan. 9. 14:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Na az van hogy én az ijen szakkifejezésekhez hülye vagyok. :D de azért köszi én már nagyon unaom az androidot ezért inkább windowsphone feklé érdeklődök
2016. jan. 9. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!