Szemkímélő monitor?
Figyelt kérdés
Tudnátok saját tapasztalat alapján olyan monitort mondani ami nem irritálja a szemet? Elméletileg a LED monitorok ilyenek lennének de én még ott is azt tapasztaltam hogy bántja a szemem. 24"-os monitora gondoltam.2016. jan. 9. 09:28
1/3 anonim válasza:
a mai monitorok már nem bántják a szemet
2/3 A kérdező kommentje:
Akkor én egy nagyon különleges ember lehetek. De, elég sok bántja. Csak olyan írjon aki a kérdésemre válaszol. köszönöm.
2016. jan. 9. 09:41
3/3 anonim válasza:
Nekem egy BenQ GL941M monitorom van, mindenféle különösebb keresgélés nélkül vettem, nem bántja. Aztán vettem egy laptopot az sem. Szomszéd hagyományos LCD monitorja sem. Az első laptopomé viszont igen. Mondjuk az már több mint 10 éves.
Lényeg az, hogy este lejjebb kell venni a fényerőt az rengeteget segít. Mert hiába az benq szemkímélős monitor, az ugyanúgy bántja ha 2 centiről nézem a sötét szobában, meg a régi laptop ugyanúgy nem bántja ha 5 méterről nézem minimum fényerővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!