Mi lehet a baj?
Sziasztok! Olyan problémával fordulnék felétek, hogy van egy Samsung laptopom 2 eves (np270e5v) és szegényke mostanában nem hajlandó dolgozni...
A probléma konkrétan úgy néz ki, hogy mikor beakarom kapcsolni a laptopot be is kapcsol viszont nem történik semmi azon kívül, hogy felporog a ventilator es hallom a wincseszter apro kis zörejét. A bekapcsolást eljátszom kb 30 szor és aztán láss csodát a rendszer betöltődik. Tokeletesen dolgozik a videokartya, proci, memoria, minden....
Amiket már megtettem: MBR szektor ujraírása, alaplapi cr2032 es elem kivétele majd vettem is masikat, a winchesteren megvaltoztattam a particiok meretet, bios default , lehuztam inditaskor minden usb t , akkumulatorral es nelkule probaltam az inditast, feltettem a win10 et nagynehezen.
A hardware s problemat kizarnam bar nem vagyok valami nagy guru csak onnan gondolom h mikor bekapcsol akkor tokeletesen futnak jatekok, 4k videot nezek, porog ahogyan kell. Egyedul bios ujrairassal nem probalkoztam meg mert hat azt nem tudok 😂 de barkinek barmi otlete van kerem irjon ( dobd ki, gyujtsd fel es tarsai annyira ne... ) Elore is koszonom az ertelmes valaszokat 😊pacsi
volt nekem is ilyen nekem az volt a baj hogy vírusos volt a gép újratelepítettem win7-re onnan frissítettem win10-re és csodálatosan műkszik!
nekem fekete képernyővel indult mindig és nem tudtam mivan ezért telepítettem újra! te is tedd újra lehet akkor jó lesz :)
még mindig az 1.és2. vagyok :)
PM ment!!! :):)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!